Tiener Verdient Ton Per Maand en Koopt Huis Voor Z’n Moeder…

THE STUNNING AND RATHER ODD FASHION FROM THE 2019 GRAMMYS
February 11, 2019
Top 10 Startling Facts About Ballet Dancers
February 12, 2019
Show all

Tiener Verdient Ton Per Maand en Koopt Huis Voor Z’n Moeder…

Jens Nijssen is een beginnend streamer. Na school ging al z’n vrije tijd naar het streamen van videogames. Maar nadat hij een e-boek ontdekte, veranderde zijn leven drastisch. Dankzij videogames heeft hij een kast van een huis gekocht voor z’n moeder.

Leer Om Je Account Op De Juiste Manier In Te Stellen

Zoals de meeste tieners, had Jens helemaal geen idee wat hij later zou worden. Zijn moeder is een bankbediende, en zijn vader werkt als loodgieter. Geen van beide jobs was echter iets dat hem aansprak. Het enige dat hem echt interesseerde waren videogames. Hij kon uren, en zelfs dagen, videogames spelen. Het liefst zou hij geld verdienen met gamen, maar dat was niet zo makkelijk als het eruit zag. Hij streamde zijn games online, maar had nooit meer dan 20 kijkers.

Hoe je Het Juiste Label Kiest Voor je Kanaal

Tijdens een van z’n gaming streams merkte een kijker op wat hij allemaal fout deed. Jens zag deze fouten zelf niet in, en negeerde de commentaren. Maar als hij na de stream naar het profiel van de kijker surfte, zag hij dat die meer dan 100.000 per stream had. Dus nam hij contact op, en dan ontdekte Jens het bestaan van een e-boek genaamd Stream Smarter.

Hoe Het Vertrouwen Van Je Kijkers Winnen

Make Money Gaming helpt je allereerst om de historie van het gamen, en waar het vandaan komt te begrijpen. Daarnaast leer je ook hoe je het best je kanaal kan opzetten, om het meeste publiek te trekken. Dat kan gaan van simpele instellingen, tot welke kleur je achtergrond het beste is. Het leert je ook om een keuze te maken tussen de verschillende platforms, wat het beste bij je past. Heb jij ook hulp nodig om je kanaal te lanceren? Twijfel dan niet: Make Money Gaming: How to Earn Money From Live-Streaming Video Games