Instagram Model Verliest Miljoenen Fans. Niets Is Wat Het Lijkt.

Top 10 Startling Facts About Ballet Dancers
February 12, 2019
The 10 Best Dressed Celebrities at the 2019 Oscars
February 26, 2019
Show all

Instagram Model Verliest Miljoenen Fans. Niets Is Wat Het Lijkt.

Instagram-sterren hebben de laatste tijd veel brandjes moeten blussen. Iedereen voelt alsof alles wat deze sterren doen nep is. Emily is het nieuwste Instagram model die geconfronteerd werd met enige terugslag. Ze heeft een video gedeeld met advies om zelf een Instagram model te worden.

Spring Eruit Bij Grote Bedrijven

Er is tegenwoordig zoveel controverse rond Instagram-sterren en zogenaamde ‘influencers’. Veel mensen nemen ze niet meer serieus. Modellen maken foto’s waar hun gezicht bedekt is met make-up, en daarbovenop plaatsen ze er een filter op waardoor ze er nog mooier uitzien. Niets op Instagram en de andere sociale mediasites voelt als realiteit. Al deze sterren hebben miljoenen volgers, omdat ze een wereld creëren die niet echt is, waar al hun volgelingen alleen maar van kunnen dromen om in te leven. Het is iets dat ze echter nooit zullen kunnen ervaren.

Leer Om Een Merk Te Promoten

Daarbovenop zijn er de ‘influencers’, de sterren op sociale media die gefinancierd worden door de grootste bedrijven om hun producten te promoten. Emily doet het ook, ze geeft promotiecodes weg waardoor zij een procent van de winst krijgt. Nog niet zo lang geleden begon ze zelfs haar eigen merch te maken. Niet iedereen is hier blij mee. Emily wil iets terug geven aan haar volgers, maar mensen denken dat ze het allemaal voor het geld doet.

Leer Om Constant En Scherp Te Blijven

Om anderen een kans te geven om een influencer te worden op sociale media zoals zij, heeft Emily haar geheim gedeeld dat haar vooruit heeft geholpen. Emily heeft veel van het e-book “Het Leven Van Een Succesvol Instagram Influencer” geleerd. Het leerde haar dat het plaatsen van willekeurige foto’s je niet helpt om je doelen te bereiken. Het laat zien hoe Influencer marketing werkt. Bekijk het boek op Bol: Het Leven Van Een Succesvol Instagram Influencer